Nu planerar vi vårens valpar

 

Vi planerar att para "Pava"  SE U(u)CH SE VCH High Score Prosecco Please i januari/februari. Valparna är då lagom leveransklar till sommaren.
Vi återkommer med info om hane. 

Välkommen med förfrågan eller för mer information på tel:070 3888481 eller mail anneliedan@live.se  

 

 

Pava är en riktig glädjespridare, hon älskar allt och verkligen alla....och innan dagen har gått så har hon med sitt kärleksfulla sätt, fått alla att älska henne tillbaka . Hon kan ibland vara lite yvig och göra först... och tänka sedan, vilket får mig att skratta varje dag. 
Hon är lagom i allt och tycker om att apportera i både vatten och på land. Full fart ute och så lugn och behaglig inne. Precis som jag tycker det ska vara :) 

 

Pava 8 veckor med mamma Jaqi 💔

     
 
   
 
 SEU(u)CH SE VCH
High Score Prosecco Please
NO UCH
Westaway Stop Press
NO UCH
Westaway Good News
Westaway Best Foot Forward
High Score Just Say Yes High Score Dare To Dream
High Score Fire Flyer

Olga är den mest följsamma och enklaste tik man kan tänka sig. Hon är väldigt lugn i sitt sätt men verkligen på g när det händer något. Hon är mycket uppmärksam på vad man vill att hon ska göra, och vill alltid lyckas att göra mig nöjd. Hon tycker om allt, bara vi gör det tillsamman. Hon är riktigt allround. Hon är både utställning och viltspårchampion och är godkänd på Norskt Jaktanlagsprov och på Vattenprov Bäst av allt tycker hon om att bara ligga o mysa och gå långa promenader.


     
 
   
 
SE U(u)CH SE VCH
Searoad's Only God Can Judge Me
High Score Dressed To Kill CH Winton The Winner Takes It All
 Barecho Quality Vision
SE U(u)CH SE VCH Searoad's Turnaround CH High Score Opportunity Nox
Searoad's Wholelotoflove

Våra valpar levereras tidigast vid 8 veckors ålder. 
Dom är registrerade SKK och vi följer självklart SKKs regler. 
Valparna är vid leverans, vaccinerade, vetrinärbesiktigade, chipsmärkta och avmaskade och försäkrade mot dolda fel i Folksam. 
Du får med matlista, skötselråd samt lite av det valpfoder som valpen äter. Valpen är naturligtvis också nytrimmad och badad vid leverans. Valpköpare är också välkommen att fritt få hjälp med trimning av valpen första året. 
Vårt mål är att föda upp samarbetsvilliga mentalt stabila Springrar som skall kunna användas till det mesta...jakt, viltspår, lydnad, bruks eller "bara" vara en underbar sällskaps- och familjehund. Det som vi ser som allra viktigast är hundarnas temperament. Vårt mål är att fortsätta föda upp glada, mjuka lättsamma valpar som vill vara till lags och har en bra motor att jobba med.
Du får hjälp och support av oss så länge du behöver.