Vi planerar en valpkull i höst

 

Vi kommer att para "Pava" CH High Score Prosecco Please i slutet av sommaren och
"Olga" CH Searoad's Only God Can  Judge Me nästa vår.
Välkommen med förfrågan.

Kontakta oss för mer information på 070 3888481 eller
på mail anneliedan@live.se  

 

Olga är den mest följsamma och enklaste tik man kan tänka sig. Hon är väldigt lugn i sitt sätt men verkligen på g när det händer något. Hon är mycket uppmärksam på vad man vill att hon ska göra, och vill alltid lyckas att göra mig nöjd. Hon tycker om allt, bara vi gör det tillsamman. Hon är riktigt allround. Hon är både utställning och viltspårchampion och är godkänd på Norskt Jaktanlagsprov och på Vattenprov Bäst av allt tycker hon om att bara ligga o mysa och gå långa promenader.


     
 
   
 
SE U(u)CH SE VCH
Searoad's Only God Can Judge Me
High Score Dressed To Kill CH Winton The Winner Takes It All
 Barecho Quality Vision
SE U(u)CH SE VCH Searoad's Turnaround CH High Score Opportunity Nox
Searoad's Wholelotoflove

Våra valpar levereras tidigast vid 8 veckors ålder. 
Dom är registrerade SKK och vi följer självklart SKKs regler. 
Valparna är vid leverans, vaccinerade, vetrinärbesiktigade, chipsmärkta och avmaskade och försäkrade mot dolda fel i Folksam. 
Du får med matlista, skötselråd samt lite av det valpfoder som valpen äter. Valpen är naturligtvis också nytrimmad och badad vid leverans. Valpköpare är också välkommen att fritt få hjälp med trimning av valpen första året. 
Vårt mål är att föda upp samarbetsvilliga mentalt stabila Springrar som skall kunna användas till det mesta. Exempelvis jakt, viltspår, lydnad, bruks eller "bara" vara en underbar sällskaps- och familjehund. Du får hjälp och support av oss så länge du behöver.