Vi planerar inga mer valpar under 2020

 

Välkommen med förfrågan eller för information om kommande kullar 

 tel:070 3888481 eller mail anneliedan@live.se  

 

 

Pava är en riktig glädjespridare, hon älskar allt och verkligen alla....och innan dagen har gått så har hon med sitt kärleksfulla sätt, fått alla att älska henne tillbaka . Hon kan ibland vara lite yvig och göra först... och tänka sedan, vilket får mig att skratta varje dag. En lätt hund att äga.
Hon är lagom i allt och tycker om att apportera i både vatten och på land. Full fart ute och så lugn och behaglig inne. Precis som jag tycker det ska vara :) 

Kullens Stamtavla

  

SE VCH SE U(U)CH
High Score Prosecco Please

NO UCH
Westaway Stop Press

NO UCH
Westaway Good News

Westaway Best Foot Forward

High Score Just Say Yes

High Score Fire Flyer

High Score Dare To Dream

Våra valpar levereras tidigast vid 8 veckors ålder. 
Dom är registrerade SKK och vi följer självklart SKKs regler. 
Valparna är vid leverans, vaccinerade, vetrinärbesiktigade, chipsmärkta och avmaskade och försäkrade mot dolda fel i Folksam. 
Du får med matlista, skötselråd samt lite av det valpfoder som valpen äter. Valpen är naturligtvis också nytrimmad och badad vid leverans. Valpköpare är också välkommen att fritt få hjälp med trimning av valpen första året. 
Vårt mål är att föda upp samarbetsvilliga mentalt stabila Springrar som skall kunna användas till det mesta...jakt, viltspår, lydnad, bruks eller "bara" vara en underbar sällskaps- och familjehund. Det som vi ser som allra viktigast är hundarnas temperament. Vårt mål är att fortsätta föda upp glada, mjuka lättsamma valpar som vill vara till lags och har en bra motor att jobba med.
Du får hjälp och support av oss så länge du behöver. 

  • Dec -19

  • 10 veckor

  • 4 månader

  • Viltspår Championat

  • Så söt

  • Full fart