Nyheter

18. apr, 2021

Så kom dom då natten mellan fredag och lördag. Sex små gryn 💔

En alldeles fantastisk kull 2 hanar och 4 tikar.  Alldeles för liten för att alla som varit intresserade ska få en valp så nu är det många som tyvärr blir besvikna. Men jag gör detta för min egen skull, och allt jobb man lägger ner både innan och efter en kull gör att man får vara lite egoistisk.
Man vill själv först kunna spara/ha del i något och sedan får man göra sitt bästa.
Hoppas att alla bra valpköpare som kontaktat mig hittar en liten vän hos någon annan i stället.

De som jag väljer ut hör jag av mig till så vi kan prata vidare.

11. apr, 2021

Om man tittar i flanken så ser man hur det rör sig. Så klart blev det mindre så fort jag tog fram kameran men ibland riktigt hoppar de omkring :)

10. apr, 2021

Tänk att K-kullen redan fyllt 1 år. Tiden går så fort med en valp. Tänker varje gång att nu ska jag passa på att mysa ordentligt med denna lilla men vips är dom lika stora som de äldre. Dock är dom ju valp i huvudet bra mycket längre 🙂
Äntligen har Katja börjat löpa.....blev nästan orolig när det aldrig kom igång och hennes syskon löpt för länge sedan. Så nu är det då dags för HD röntgen under våren. Hoppas att många ur kullen blir röntgade. Har ni frågor om röntgen och hur ni ska göra så hör av er.
Annars har vi nu bara dagar kvar tills vi får valpar. SPÄNNANDE 😋

25. mar, 2021

Ja nu syns det att det är valpar på gång. Magen växer och Pava som alltid är glad i mat är nu hungrig jämt. Hon har också dragit ner på tempot.....ligger mycket och sover och går ifrån de andra när det blir för stimmigt och kurar ihop sig som om hon liksom håller om magen ❤
Det går fort nu och vi njuter av varje dag.

10. mar, 2021

Nu har vi gjort ultraljud och visst var det som vi trodde 🙂

Ett fint gäng med valpar såg vi så nu hoppas vi att allt går bra och inväntar vår J-kull.