Nyheter

6. nov, 2019

Nu är det snart klart vilken hane vi kommer att använda till "Pava". Hon kommer att löpa i slutet på januari, februari så vi hoppas på en fin kull valpar som är leveransklara lagom till sommaren. Det kommer att bli så spännande med hennes kull... det var ju 2 år sedan vi hade valpar sist så nu längtar vi 🙂

13. okt, 2019

När vi inte varit på utställning sedan i Maj kändes det som ett måste att anmäla till Skk Sundsvall. Vi fick en mycket trevlig dag med fina resultat. "Magda" SE VCH Searoad's Match Made In Heaven vann öppenklassen och "Pava" slutade dagen som 3 BT. Jättekul! Tänk ena dagen jaktträning i riktigt skit väder och andra dagen glänsa och visa upp sig från vackraste sidan :) 

15. sep, 2019

Vi har varit på en helt underbar helg med massor av bra övningar och tips på enkla lösningar på våra svårigheter. Fulla med inspiration tränar vi vidare och det går framåt med stora kliv...så roligt. Målet är att i höst starta på Norskt Jaktanlagsprov med Pava och sedan vidare till B-prov :)

 

7. aug, 2019

Nu är nästa valp ur M-kullen på gång med spårandet. Så nu håller vi tummarna för 3dje SEVCH i sommar ur samma kull. "Molly" Searoad's More Than Words ägs av Elisabeth Sjöstöm.
Stort GRATTIS!