Nyheter

21. apr, 2019

Vilken trevlig helg med goda vänner.
Vi har varit Svensk Vinnare -19 och på SSRK Sundsvall. 
High Score Prosecco Please "Pava" 2a ökl med Ck båda dagarna. Till SSRK var också SE U(u)CH SE VCH Searoad's Only God Can Judge Me "Olga" med. 1.a med Ck i jaktklass och BIR Jakt blev hennes resultat. 
Vi stannade inte till finalerna. Tack till Annsofie och Maria för att ni hjälpte mig att visa hundarna.
Pava fyllde dessutom 2 år så vi firde lite extra på kvällen.

18. jan, 2019

Fast man så gärna vill så får man inte alltid ihop det. Så nu börjar vi smida nya planer.
Jag tänker ställa  ut "Pava" nu när hon fyller två år och hoppas på sista certet, sedan också starta henne på Norskt Jaktanlagsprov. Hon är så duktig så jag hoppas det går bra. Planen är att para henne i slutet av sommaren.

15. nov, 2018

Pava är HD röntgad med bästa resultat Galen

15. nov, 2018

Vi har varit på resa till Rättvik och SSRK utställning. Hela 86 springer var anmälda (70+16)
Pava vann en stor unghundsklass med exc ck och blev BT 5 med R- Cert. 
"Guinness" Searoad's Next On Track blev 2.a i jaktklass med exc ck och "Nella" Blev 2.a i jaktklass med exc. Olga fick sitt första vg någonsin. Jättefin kritik med nedslag på mjuk rygg vilket hon har och det märks efter hennes tre valpkullar. Lika vacker ändå.

Dag två fick Pava exc ck, Guinness exc, Nella exc och Olga exc. Vilken trevlig helg och tack Emelie Ek för att vi fick komma och bo i ert fina hus. Vi hoppas att vi kan gör om det igen

15. nov, 2018

Pava gick sitt sista öppenklass spår i  Sollefteå för domare Bertil Johansson och det blev ett 1.a pris så nu kan hon också lägga till SE VCH framför sitt namn. Jättekul och så glad att jag hann med att få både henne och Olga till champions innan snön kommer. Nu är det också bara ett spår kvar för "Guinness" Searoad's Next On Track, så vi håller tummarna.

"Magda" klarade också sitt första ökl spår så vi hoppas de hinner med fler innan snön kommer. Bra jobbat Åsa :)