Nyheter

19. jan, 2020

"Pava" är verkligen en riktig skönhet. Här sitter hon och väntar på signal att få springa och hämta apporten. Ett par minuter på promenaden gör att dom nu sover och snarkar högt. Det är jobbigt att vara fokucerad 😉

19. jan, 2020

Fina "Nella" SE VCH Searoad's Never Ever Let You Go har varit på SSRK utställning i Kumla. 2:a i jaktklass m CK och jättefin kritik. Domare Alenka Pokorn, Slovenien. Grattis Emelie Ek!
Så kul att ni är ute i ringen igen efter långt uppehåll👍

16. nov, 2019

SEVCH NVCH Searoad's My Gardien Angel "Kikki" som bor i Norge, har varit på utställning på Frösön. Det blev Kikkis dag. Hon vinner klassen med Ck och slutar som BIM Jakt, domare Tarja Hovila Finland. STORT GRATTIS LISE!

6. nov, 2019

Nu är det snart klart vilken hane vi kommer att använda till "Pava". Hon kommer att löpa i slutet på januari, februari så vi hoppas på en fin kull valpar som är leveransklara lagom till sommaren. Det kommer att bli så spännande med hennes kull... det var ju 2 år sedan vi hade valpar sist så nu längtar vi 🙂

13. okt, 2019

När vi inte varit på utställning sedan i Maj kändes det som ett måste att anmäla till Skk Sundsvall. Vi fick en mycket trevlig dag med fina resultat. "Magda" SE VCH Searoad's Match Made In Heaven vann öppenklassen och "Pava" slutade dagen som 3 BT. Jättekul! Tänk ena dagen jaktträning i riktigt skit väder och andra dagen glänsa och visa upp sig från vackraste sidan :)